Nyheter

Nyheter

Om Lade skoles musikkorps

Lade Skoles Musikkorps har siden stiftelsen i 1954 gitt hundrevis av barn og unge en meningsfull og utviklende fritidsaktivitet - til stor glede for lokalmiljøet på Lade som har kunnet oppleve de unge musikantene skape stemning i bydelen.Vi har hovedkorps, juniorer og aspiranter, dusk og drill. Instrument-opplæring og drill fra 3. klasse og dusk fra 1. klasse. Vi spiller marsjer til 17. mai, og har et stort repertoar av annen musikk. Alle som skal spille et instrument må søke opptak ved Trondheim Musikk- og kulturskole. Vi er behjelpelig med dette. Individuell undervisning én gang i uka med lærer fra TKMK, og felles øving hver tirsdag.

Semesterplan høsten 2011

Viktig InformasjonOpprettet av Dag Økland 13 sep., 2011 23:11:38

Høstens semesterplan er lagt ut - følg lenken øverst til høyre på denne siden.

I høst gjeninnfører vi tradisjonen med høstmesse. Siden det er to år siden sist, minner jeg om at det er et dugnadstiltak vi har gjort noen ganger for å skaffe penger til korpsdriften. I tillegg til tradisjonelt salg av håndarbeid (ja, vi vet det er litt sekstitalls) har vi tidligere år hatt finansieringsveiledning, massasje, ansiktsmaling, knivsliping, basseverksted og omlegging av dekk. Bare fantasien setter grenser. Høstmessekomiteen kommer til å sende ut mer info og invitere til ideer om aktiviteter når de har hatt sitt oppstartsmøte.

Høstens store konsert finner sted søndag 6.11., og temaet er musikk fra filmens verden. Alle grupper deltar. Legg også merke til seminaret i helgen to uker før konserten.

  • Kommentarer(0)//www.ladeskolekorps.no/#post46