Nyheter

Nyheter

Om Lade skoles musikkorps

Lade Skoles Musikkorps har siden stiftelsen i 1954 gitt hundrevis av barn og unge en meningsfull og utviklende fritidsaktivitet - til stor glede for lokalmiljøet på Lade som har kunnet oppleve de unge musikantene skape stemning i bydelen.Vi har hovedkorps, juniorer og aspiranter, dusk og drill. Instrument-opplæring og drill fra 3. klasse og dusk fra 1. klasse. Vi spiller marsjer til 17. mai, og har et stort repertoar av annen musikk. Alle som skal spille et instrument må søke opptak ved Trondheim Musikk- og kulturskole. Vi er behjelpelig med dette. Individuell undervisning én gang i uka med lærer fra TKMK, og felles øving hver tirsdag.

Ang kutt i planlagt areal for aula nye Lade skole

Viktig InformasjonOpprettet av Hans S. Aune 28 sep., 2015 16:14:00
Her finnes korpsets tilsvar til forslag om reduksjon i areal for aula for nye Lade skole.
(Ref møte i Formannskapet 29. sept 21015)  • Kommentarer(0)//www.ladeskolekorps.no/#post55

Instrumentprøving og aspirantopptak våren 2013

Viktig InformasjonOpprettet av Hans S. Aune 13 mai, 2013 16:54:47

Lyst til å spille i LADE SKOLES MUSIKKORPS?

Invitasjon til instrumentprøving for elever på 2. trinn og eldre

Lade skoles musikkorps er i slaget som aldri før. Rundt 60 gutter og jenter på dusk, drill, blås og slagverk ønsker seg nye medmusikanter å ha det morsomt sammen med. For at de som har lyst til å begynne til høsten skal få plass på musikkskolen foregår rekrutteringen nå.

Tid: Tirsdag 14. og tirsdag 21. mai kl. 17-18.

Sted: Kantina, gymsalen og korpsrommet på skolen (inngang fra gangen utenfor gymsalen)

I tillegg til at ungene får prøve aktuelle korpsinstrumenter vil det bli gitt informasjon om det å spille i korps. Erfarne korpsforeldre vil være til stede og snakker også gjerne med foreldre som har spørsmål om de håpefulles korpsframtid. En av skolekorpsenes viktigste kvaliteter utover sjansen til å spille et instrument, er muligheten til å ha det morsomt sammen på tvers av aldersgrupper. Her er det plass til alle.

Velkommen !!!

  • Kommentarer(0)//www.ladeskolekorps.no/#post53

Flott innsats av Lade skoles musikkorps på Steinkjerspæll

Viktig InformasjonOpprettet av Hans S. Aune 29 okt., 2012 13:50:42
Lade skoles musikkorps dro i land førstepremien i årets Steinkjerspæll søndag 28.10.2012. I tillegg fikk vi underholdningsprisen, ikke minst fordi vi hadde med kjempegode innslag fra dusk og drill, junior og aspirant. Korpset hadde deltakere fra og med første til og med niende trinn.


Resultatliste med detaljerte poengsummer finnes her.

  • Kommentarer(0)//www.ladeskolekorps.no/#post49