Nyheter

Nyheter

Om Lade skoles musikkorps

Lade Skoles Musikkorps har siden stiftelsen i 1954 gitt hundrevis av barn og unge en meningsfull og utviklende fritidsaktivitet - til stor glede for lokalmiljøet på Lade som har kunnet oppleve de unge musikantene skape stemning i bydelen.Vi har hovedkorps, juniorer og aspiranter, dusk og drill. Instrument-opplæring og drill fra 3. klasse og dusk fra 1. klasse. Vi spiller marsjer til 17. mai, og har et stort repertoar av annen musikk. Alle som skal spille et instrument må søke opptak ved Trondheim Musikk- og kulturskole. Vi er behjelpelig med dette. Individuell undervisning én gang i uka med lærer fra TKMK, og felles øving hver tirsdag.

Uniformsprøving for aspiranter

Viktig InformasjonOpprettet av Chris Helen 18 mars, 2014 19:11:13

Den 25. mars kl 17.00 til 18.30 er det uniformutprøving for alle aspirantene.

Før denne dagen trenger vi å få inn alle uniformer som er for små. Hvis dere er en av dem som ikke har prøvd uniformen i vår, så er det nå tid å ta den fram for å sjekke om den fortsatt passer. Vi kommer til å arrangere egne utprøvinger for dere juniorer og hovedkorps som trenger større uniformer siden

Til dere aspirantforeldre:

Uniformene ble i sin tid spesialsydd . Vi har derfor ikke standardstørrelser å gå ut fra . For å få en oversikt over hvor mange uniformer og hvilke størrelse den enkelte trenger, ønsker vi at dere sender oss følgende mål:

* Fra skulder til håndledd

* Livvidde

* Bukselengde

Lise Walla og Tordis Tesdal i Uniformskomiteen

uniform@ladeskolekorps.no  • Kommentarer(0)//www.ladeskolekorps.no/#post54